Čola potukao rekord posećenosti dana piva u Zrenjaninu

Pred više od 50.000 gledalaca koji su pristigli iz svih gradova Srbije i regiona, Zdravko Čolić je održao spektakularan koncert na Trgu Slobode u Zrenjaninu.

Zrenjanin je sinoć bio mali da primi sve posetioce Dana Piva, koji su već u popodnevnim časovima zakrčili većinu puteva ka gradu na Begeju. Razlog? Koncert najveće regionalne zvezde Zdravka Čolića, koji je poslednji put nastupao u ovom gradu pre petnaest godina.
Čola im se zahvalio na najbolji mogući način – pevajući tri i po sata, moćnim vokalom i nepresušnom energijom koji su oduvek bili njegov zaštitni znak.

Antologijske numere poput ’’Ti si mi u krvi’’, ’’Gori Vatra’’, ’’Mađarica’’, ’’Zagrli Me’’, ’’Produži dalje’’, ’’Sinoć nisi bila tu’’ smenjivale su se sa ’’Okano’’, ’’Hotel Balkan’’, ’’Ao nono bijela’’ i ostalim hitovima koje su uglas pevale sve generacije.
Odlično usviran bend pratio je harizmatičnog sarajevskog šarmera, koji je još jednom pokazao da je apsolutni ljubimac žena – i devojčice i dame u zrelim godinama napamet su znale sve tekstove njegovih pesama, šaljući mu poljupce i pozitivnu energiju koja se graničila sa euforijom.

Za vikend, posetioce 31.Dana piva u Zrenjaninu očekuju koncerti Saše Kovačevića, Crvene Jabuke, Sanje Ilića & Balkanike i Električnog Orgazma.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

PRIJATELJI MANIFESTACIJE:

Aviv Park

Turistička Organizacija grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O Turističkoj organizaciji

  Turistička organizacija grada Zrenjanina bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija… Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  9°
  clear sky
  humidity: 81%
  wind: 2m/s SSE
  H 16 • L 5
  17°
  Sat
  6°
  Sun
  12°
  Mon
  18°
  Tue
  20°
  Wed
  Weather from OpenWeatherMap