Crvena Jabuka i grupa Klin zatvorili 31. Dane Piva u Zrenjaninu

Crvena Jabuka i grupa Klin zatvorili 31. Dane Piva u Zrenjaninu

Šestodnevna manifestacija 31. Dani piva u Zrenjaninu zatvorena koncertima Crvene Jabuke i Električnog orgazma, kao i grupe Klin i Billy Idol Tribute Banda.

Velika Gospojina, slava grada Zrenjanina, očigledno je bila idealan dan za završetak po mnogima najuspešnijih Dana piva do sada.

Koliko su Zrenjaninci gostoljubivi i organizovani, svedoči i činjenica da su litiju iz Hrama uspenja presvete Bogorodice sinhronizovali sa dešavanjima i programima na čak 16 lokacija u gradu.

Najveću pažnju je, kao i obično, privukao koncert na velikoj bini Trga Slobode, koji je počeo nastupom zrenjaninske grupe Klin. Momci su pored svojih, svirali i najveće hitove Ex Yu bendova, što se pokazalo kao idealan uvod za glavne zvezde – Crvenu Jabuku.

Preko 30.000 ljudi toplo je pozdravilo Žeru i Jabuku, koji je rešio da koncert počne numerom ’’Kada sanjaš’’. Odmah zatim je sledila ’’Biježi kišo s prozora’’, da bi  tokom dva sata prošli kroz istorijat ovog popularnog benda – od ’’Dirlije’’, koju Žera svira na klavijaturama do klasika ’’Bacila je sve niz rijeku’’ i ’’Nekako s proljeća’’.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

1 Comment

 1. Marijana Tomin KI

  zera je razvalio sa svirkom boravo legendo tako se drma rok scenom kao i pre 10 i pre 20 godina bravo

PRIJATELJI MANIFESTACIJE:

Aviv Park

Turistička Organizacija grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O Turističkoj organizaciji

  Turistička organizacija grada Zrenjanina bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija… Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  13°
  clear sky
  humidity: 62%
  wind: 4m/s NE
  H 13 • L 9
  12°
  Fri
  17°
  Sat
  6°
  Sun
  9°
  Mon
  17°
  Tue
  Weather from OpenWeatherMap