KONCERT „YU GRUPE” I „LOCO BENDA”

Druge večeri manifestacije, na bini na Žitnom trgu nastupala je Yu grupa, koja je publiku dva sata uporno držala na nogama uz odličan zvuk i dobru zabavu, kakva se i očekuje od sastava koji je već 45 godina na sceni. Ređali su se hitovi Mornar, Od zlata jabuka, Opasno te volim i mnogi drugi….

Dragi Jelić je pred koncert istakao da je Yu grupa ranijih godina češće nastupala u Zrenjaninu, a sad su po prvi put i na “Danima piva” :

-Koliko vidim pivo se pije, a mi ćemo se potruditi da zagrejemo atmosferu i budemo na visini zadatka – rekao je Jelić

Prema njegovim rečima i ranijih godina publika u Zrenjaninu je uvek bila odlična, a sudeći prema aplauzu njihovi obožavatelji ih ni ove godine nisu razočarali.

Veče se završilo uz zvuke klupske muzike, specifične za Loco bend koji iako već više puta gostuje u Zrenjaninu broji sve veći broj fanova.

Pevač Igor Simić rekao je da Loco uvek unapređuje svoj repertoar i ubacuje nove pesme, tako da sve ono što je u ovom trenutku aktuelno publika će moći da čuje tokom nastupa.

Jovana Repović pevačica Loco benda otkrila je da iz Zrenjanina nose sjajne utiske:

– Publika je ovde stvarno odlična, svi nas prijatno dočekaju, provedu se dobro i zahvaljuju nam se na pozitivnoj energiji. Ovo nam je najveći nastup u Zrenjaninu do sada i najuzbuđeniji smo jer nas čeka najveća publika pred kojom trenutno nastupamo – objasnila je pevačica.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

1 Comment

Ostavite odgovor

PRIJATELJI MANIFESTACIJE:

Aviv Park

Turistička Organizacija grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O Turističkoj organizaciji

  Turistička organizacija grada Zrenjanina bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija… Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  13°
  clear sky
  humidity: 62%
  wind: 4m/s NE
  H 13 • L 9
  12°
  Fri
  17°
  Sat
  6°
  Sun
  9°
  Mon
  17°
  Tue
  Weather from OpenWeatherMap