ODRŽANI KONCERTI „AMADEUS BENDA” I „MAMBE BLEK”

Posetioce Dana piva već prvog dana manifestacije razdrmao je Amadeus bend, priredivši apsolutni vizuelni spektakl na bini. Tokom dvočasovnog nastupa publika je oduševljeno otpevala sve hitove zajedno sa zvezdama, a Tokan, Džaja, Milan, Boki i Aca su nakon koncerta razgovarali i slikali se sa brojnim fanovima u back stage-u.

Da Amadeusi nakon četiri godine spremaju novi album i da će nove pesme publika moći da čuje već od oktobra, otkrio nam je frontmen Bojan Tasić i dodao da svoje koncerte shvataju kao priliku za odličan provod, a ne kao posao.

Govoreći o napitku koje slavi zrenjaninska manifestacija, složili su se da nemaju pivskog favorita, i da je kod piva najvažnije samo to da je hladno.

Nakon takmičenja u brzom ispijanju piva nastupio je orkestar „Mamba black“ iz Niša, inače, pravi sinonim za dobru zabavu. Osnivač orkestra je pokojni Šaban Bajramović, kralj romske muzike koji je zajedno sa mambama gostovao širom sveta, a najčuvenija poseta je, svakako, ona Indiri Gandi i Nehruu.

Amadeusi su još jednom pokazali zašto su među najpopularnijim grupama u zemlji i zašto ih obožavateljke smatraju neprikosnovenim zavodnicima.

Nakon takmičenja u brzom ispijanju piva nastupio je orkestar „Mamba black“ iz Niša, inače, pravi sinonim za dobru zabavu. Osnivač orkestra je pokojni Šaban Bajramović, kralj romske muzike koji je zajedno sa mambama gostovao širom sveta, a najčuvenija poseta je, svakako, ona Indiri Gandi i Nehruu. Zarazni zvuci trube, u fuziji sa jazz i blues ritmovima, čine njihove nastupe nezaboravnim, a „Crne Mambe“ sa pevačem i gitaristom Nebojšom Saitovićem Saitom, iz čijeg grla izlazi duša Roma svojom muzikom ispunjavaju srca publike.

Pred sam nastup Saitović je istakao kako je prvi put u Zrenjaninu svirao 1979. Godine, ali i da je ovde boravio na odsluženju vojnog roka, te da mu je naš grad među omiljenim. Sećajući se tog vremena on je objasnio kako je Zrenjanin izrastao u prelep grad, toliko izgrađen da ga skoro nije prepoznao.

Objasnivši kako je bend znatno više nastupao po svetu, i da u Srbiji nije dovoljno afirmisan Sait je dodao:

-Kao predgrupa Santani nastupali smo u Mančesteru 2011. godine pred blizu 40 000 ljudi, a prošle godine smo bili ekskluzivna muzika Coca –Coli za Svetsko prvenstvo u fudbalu, te smo svirali u svim zemljama od Finske do Portugalije. Angažman smo dobili tako što smo od menadžera ovog poznatog brenda izabrani među brojnim orekstrima u svetu. Naš uobičajeni repertoar sastavljen je od etno –džeza, koji je i osnovao Šaban Bajramović, a večeras ćemo da sviramo uglavnom zabavni program i samo deo onoga što radimo po Evropi.

Publiku koja je iščekivala njihov nastup, Crne mambe su na svoj specifičan način zabavljale do kasno u noć.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ostavite odgovor

PRIJATELJI MANIFESTACIJE:

Aviv Park

Turistička Organizacija grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O Turističkoj organizaciji

  Turistička organizacija grada Zrenjanina bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija… Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  10°
  clear sky
  humidity: 81%
  wind: 2m/s E
  H 10 • L 10
  17°
  Sat
  6°
  Sun
  12°
  Mon
  18°
  Tue
  20°
  Wed
  Weather from OpenWeatherMap