Održano finalno takmičenje u brzom ispijanju piva

Već dugi niz godina, jedno od interesantnijih dešavanja u programu poznate zrenjaninske manifestacije svakako jeste takmičenje u brzom ispijanju piva.

Kao i prethodnih godina, ove godine se takođe prijavio veliki broj kandidata koji su želeli da se okušaju u ovoj disciplini. Ispijanje piva u nekoliko sekundi i takmičeći se u 2 kvalifikaciona dana, u finale je ušlo 3 takmičara iz muške i 3 iz ženske kategorija.

Najbrži ˝gutljaj˝ imao je Martin Kaitazi, koji je 1l piva popio za neveroavtne 4 sekudne i 94 stotinki. Drugo mesto pripalo je Milanu Kišprdilov (9 sekundi), dok je treće ostalo rezervisano za Olivera Čilu (9 sekundi i 55 stotinki.).

U ženskoj kategoriji, pobednica je bila Martina Trajković, koja je svoju kriglu ispraznila za svega 3 sekunde i 47 stotinki. Drugo mesto zauzela je Stojanka Trivunović (3.82 sekunde) a treće Helena Zaklan (4.16 sekundi).

Izvor: ilovezr

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*Obavezno

Turistički centar grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O turističkom centru

  JP "Turistički centar grada Zrenjanina" bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija... Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  27°
  clear sky
  humidity: 57%
  wind: 3m/s SE
  H 27 • L 27
  30°
  Fri
  21°
  Sat
  27°
  Sun
  26°
  Mon
  28°
  Tue
  Weather from OpenWeatherMap