SAOPŠTENJE ORGANIZACIONOG ODBORA 30. DANA PIVA

Manifestacija „Dani piva“ u Zrenjaninu se ove godine održava po jubilarni trideseti put, od 26. do 30. avgusta 2015. godine i u organizacionom smislu svakako je jedna od najzahtevnijih do sada.
Događaj sa dugogodišnjom tradicijom, koja već dugo opstaje u samom vrhu najinteresantnijih na turističkoj mapi zemlje, a čiji je jedan od primarnih ciljeva očuvanje i negovanje osobenosti naroda na ovoj teritoriji Banata, neophodno je permanentno unapređivati kako bi se prestižno mesto koje je do sada manifestacija imala zadržalo, ali izborilo još bolje. U tom smislu “Dani piva” u Gradu Zrenjaninu kako to zahtevaju okolnosti savremenog načina poslovanja, neizbežno prolaze kroz proces reorganizacije.

U postupku pripreme “Dana piva” i nabavki, zakonska procedura je strogo poštovana, a nakon manifestacije i svi završni finansijski podaci biće transparenti i dostupni javnosti, kao što nalaže zakon.

Poslednjih dana avgusta Grad Zrenjanin će biti centar najinteresantnijih dešavanja u Srbiji, te smo uvereni da će svi posetioci 30. manifestacije “Dani piva” poneti najlepše utiske i da će se naši sugrađani još jednom pokazati kao sjajni domaćini.

Poštujući svačije pravo na kritiku, Organizacioni odbor 30. manifestacije „Danipiva“zadržava pravo da na zlonamerne i politizovane komentare ne odgovara.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ostavite odgovor

PRIJATELJI MANIFESTACIJE:

Aviv Park

Turistička Organizacija grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O Turističkoj organizaciji

  Turistička organizacija grada Zrenjanina bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija… Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  21°
  clear sky
  humidity: 37%
  wind: 2m/s ENE
  H 24 • L 13
  16°
  Sat
  10°
  Sun
  10°
  Mon
  18°
  Tue
  20°
  Wed
  Weather from OpenWeatherMap