SAOPŠTENJE ORGANIZACIONOG ODBORA 30. DANA PIVA

Manifestacija „Dani piva“ u Zrenjaninu se ove godine održava po jubilarni trideseti put, od 26. do 30. avgusta 2015. godine i u organizacionom smislu svakako je jedna od najzahtevnijih do sada.
Događaj sa dugogodišnjom tradicijom, koja već dugo opstaje u samom vrhu najinteresantnijih na turističkoj mapi zemlje, a čiji je jedan od primarnih ciljeva očuvanje i negovanje osobenosti naroda na ovoj teritoriji Banata, neophodno je permanentno unapređivati kako bi se prestižno mesto koje je do sada manifestacija imala zadržalo, ali izborilo još bolje. U tom smislu “Dani piva” u Gradu Zrenjaninu kako to zahtevaju okolnosti savremenog načina poslovanja, neizbežno prolaze kroz proces reorganizacije.

U postupku pripreme “Dana piva” i nabavki, zakonska procedura je strogo poštovana, a nakon manifestacije i svi završni finansijski podaci biće transparenti i dostupni javnosti, kao što nalaže zakon.

Poslednjih dana avgusta Grad Zrenjanin će biti centar najinteresantnijih dešavanja u Srbiji, te smo uvereni da će svi posetioci 30. manifestacije “Dani piva” poneti najlepše utiske i da će se naši sugrađani još jednom pokazati kao sjajni domaćini.

Poštujući svačije pravo na kritiku, Organizacioni odbor 30. manifestacije „Danipiva“zadržava pravo da na zlonamerne i politizovane komentare ne odgovara.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*Obavezno