ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PODIGAO NA NOGE ZRENJANIN

Popularni pevač Željko Joksimović održao je sinoć na Trgu slobode spektakularan koncert i okupio blizu 30.000 fanova koji su zajedno sa zvezdom dva sata neumorno pevali njegove najveće hitove, a centar Zrenjanina pretvorio se u pravo festivalsko jezgro.

Nastupajući četvrtog dana manifestacije “Dani piva” Joksimović je promovisao i svoje najnovije pesme koje je publika za kratko vreme veoma dobro prihvatila, a kako se pokazalo, među novim pesmama posebno se izdvojila “Ranjena zver”.

Tokom dva sata odlične zabave, atmosferu su dodatno zagrejali i stari hitovi poput “Varnica” i “Vretena”, ali je publika posebno uživali uz balade po kojima se pevač posebno izdvaja. Pevajući uz lagane note pesama “Ljubavi”, “Ima nešto u tom što me nećeš” i “Zaboravljaš” obožavateljke su pokazale da ne postoji Joksimović stih koji ne znaju.

Tokom koncerta pevač je pitao publiku, da li se slaže da Trg slobode postane velika diskoteka, na šta su mu fanovi odgovorili glasnim aplauzom i uzvicima odobravanja.

Nakon nastupa, zaključio je da će sasvim sigurno ponovo doći u Zrenjanin, jer je publika ovde sjajna:

-Utisak je fenomelan, publika je pevala sve pesme na glas, što mene posebno raduje. Organizacija je takođe bila dobra, uživali smo u dobrom zvuku, impresije su zaista posebne, ali još moram da ih složim dok budem putovao za Beograd. Pevao sam nekoliko pesama sa novog album i radostan sam što ih publika samo mesec dana nakon njihovog objavljivanja već sve zna. Moja publika je zaista generacijski različita, ali ljudi stasavaju uz moju muziku, i to je ono što me raduje.

Govoreći o planovima Joksimović je dodao da ga uskoro očekuje i promotivna turneja, koja će obuhvatiti sve gradove Srbije, ali i čitavog regiona.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ostavite odgovor

PRIJATELJI MANIFESTACIJE:

Aviv Park

Turistička Organizacija grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O Turističkoj organizaciji

  Turistička organizacija grada Zrenjanina bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija… Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  20°
  clear sky
  humidity: 40%
  wind: 1m/s NE
  H 24 • L 13
  16°
  Sat
  10°
  Sun
  10°
  Mon
  18°
  Tue
  20°
  Wed
  Weather from OpenWeatherMap