Zvanično otpočeli trideset i prvi Dani piva

Više od 10.000 posetilaca iz Zrenjanina i Srbije prisustvovalo je otvaranju tradicionalne manifestacije ’’31.Dani Piva’’. Najpre su iz Gradske bašte krenuli fijakeri i tamburaši da, uz besplatno točenje piva, najave sugrađanima fantastičan program na više od 15 lokacija.

Zvanično otvaranje je počelo na Žitnom Trgu zdravicom gradonačelnika, spektakularnim vatrometom i dvosatnim koncertom grupe Galija, koja je ove godine navršila 40 godina postojanja.

Neša i ekipa razgalili su sve prisutne sjajnim presekom svoje karijere i čak ni kiša nije omela publiku da uživa i horski peva hitove ’’Digni ruku’’, ’’Kotor’’, ’’Dodirni me’’, ’’Da me nisi’’ i mnoge druge.

’’Čast i zadovoljstvo mi je što smo otvorili ovu sjajnu manifestaciju’’ istakao je Neša Galija. ’’Koncept ovog svojevrsnog festivala čini ga različitim od svih ostalih, koji su najčešće usko usmereni u jednom pravcu. Živimo u zemlji koja ima problema sa kulturološkim vrednostima i stoga se nadam da će ovaj sjajan potez trajati i biti inspiracija ostalima’’.

Nakon Galijinog koncerta, binom su suvereno zavladali Queen Tribute Band, koji su nas podsetili zašto su Queen jedna od najpopularnijih grupa na svetu – fanovi su što pevanjem, što koreografijom sjano pratili momke u čuvenim hitovima ‘’Radio Ga Ga’’, ‘’The Show Must Go On’’, ‘’Who Wants To Live Forever’’, ‘’I Want To Break Free’’ i sl.

Manifestacija 31. Dani piva trajaće do 28. avgusta, a preko 500.000  ljudi očekuje se na koncertima Zdravka Čolića, Crvene Jabuke, Saše Kovačevića, Sanje Ilića i Balkanike, Zrenjaninske filharmonije i mnogih drugih.

Podelite sa vašim prijateljima!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Ostavite odgovor

PRIJATELJI MANIFESTACIJE:

Aviv Park

Turistička Organizacija grada Zrenjanina

 • tel: +381 23 523 160
 • Koče Kolarova 68
  23000 Zrenjanin, Srbija
 • www.visitzrenjanin.com
 • office@zrenjaninturizam.rs
 • O Turističkoj organizaciji

  Turistička organizacija grada Zrenjanina bavi se objedinjavanjem turističke ponude na području Grada Zrenjanina, izdradom propagandnog materijala, promocijom i unapređenjem turističke ponude, organizacijom manifestacija… Pročitajte više

  Pratite nas:

  Vremenska Prognoza

  Zrenjanin
  14°
  clear sky
  humidity: 54%
  wind: 7m/s ESE
  H 22 • L 12
  10°
  Sun
  10°
  Mon
  17°
  Tue
  19°
  Wed
  16°
  Thu
  Weather from OpenWeatherMap