Nedelja – 13.08. šesti dan manifestacije

Šesto, ujedno i poslednje veče 38. Dana piva koji su ove godine održani od 8. do 13. avgusta, proteklo je u izuzetno pozitivnoj atmosferi, uz raznovrstan muzički i zabavni program.

Na bini na Žitnom trgu, publika je uživala u zvucima tamburaškog i zabavnog repertoara uz dobro poznati sastav Banda drvena. Zorica Brunclik, jedna od najpoznatijih pevačica u Srbiji i regionu održala je koncert za pamćenje pred brojnom publikom na Žitnom trgu.

Na Trgu slobode veče je proteklo u znaku melodija antologijskih pesama čuvene Tine Tarner, koje je izvodila izuzetna vokalna solistkinja Julijana Vincan. Ovaj rok simfonijski spektakl pod nazivom „Simply the best simphony“ izvodila je Zrenjaninska filharmonija, dok su poznate pesme svetskih rok bendova pevali sjajni vokali Aleksandar Bojović i Stefan Zdravković. Izuzetan broj posetilaca na obe bine dokaz je da je publika zaista uživala u različitim muzičkim žanrovima, po čemu su Dani piva nadaleko poznati.

Na brojnim lokacijama u gradu, ali i na izletištima van grada, odvijali su se programi zabavnog i sportskog karaktera. Edukativne i kreativne radionice odvijale su se u Plankovom parku u okviru programa „Zabavilište u Plankiću parkiću“, predstave za decu i brojni drugi događaji.

Dečiji zabavni park je i ove večeri bio nezaobilazno mesto radovanja za najmlađe sugrađane. Vidimo se sledeće godine na 39. Danima piva u Zrenjaninu!