Program manifestacije

Muzički program manifestacije

Organizatori manifestacije su se i ove godine potrudili da svim posetiocima prirede odličan muzički, zabavni, sportski, društveno – edukativni i dečiji program koji je namenjen svim uzrastima. Moramo napomenuti da manifestacija Dani piva predstavlja jednu tradicionalnu porodičnu manifestaciju, na kojoj će svi pronaći nešto za sebe. I ove godine nas očekuje odličan muzički program na dve bine koje se nalaze na Trgu slobode i Žitnom Trgu, a na kojima će se čuti najrazličitiji žanrovi poznatih zvezda muzičke scene.

Po prvi put manifestacija Dani piva će imati uvertiru „BIG dani zanatskog piva“ koja će se održati 6. i 7. avgusta u Tržnom Centru BIG. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u odličnom izboru piva koje će im predstaviti 15 kraft pivara, koncertima i drugom pratećem programu.

Još jedna velika novina na 37. Danima piva jeste „Banatsko sokače by PerSu“ koje će se održati na prostoru stare pijace (Tiršova ulica) a predstavlja jedno karakteristično mesto uređeno u etno stilu. Svakoga dana ljudi će moći da uživaju u atraktivnoj postavci salaša sa ugostiteljskim i gastronomskim sadržajima i dobrim pivom.

Kompletan program manifestacije na svim lokacijama