Peti dan – Subota 13.08.

Fotografije zabeležene u večernjim satima

Treće muzičko veče na Trgu slobode ovogodišnjih Dana piva, obeležio je nastup jednog od najpopularnijih izvođača narodne muzike Halida Bešlića!

Izuzetno veliki broj posetilaca uživao je u hitovima kao što su „Miljacka“, „Vraćam se majci u Bosnu“, „Ja bez tebe ne mogu da živim“ i mnogim drugima!

Takmičenje u brzom ispijanju finalno veče

Na bini na Žitnom, održano je finale takmičenja u brzom ispijanju piva! U finale se plasilo po troje takmičara u muškoj i ženskoj kategoriji sa najboljim rezultatima.

U ženskoj konkurenciji treće mesto je osvojila Snežana Čakarević (Zrenjanin) sa prolaznim vremenom 6, 53″. Drugo mesto osvojila je Marika Agić (Zrenjanin) sa prolaznim vremenom od 5, 46″, a prvu nagradu je osvojila Stojanka Trivunović (Melenci) za 4, 91″. Takmičarke su ispijale 0,5 l Jelen piva.
U finalu, muškarci su ispijali litar Jelen piva, a rezultati su sledeći: treće mesto osvojio je Oliver Čilag (Zrenjanin) sa prolaznim vremenom od 8, 69″, drugo mesto osvojio je Nikola Kišprdilov (Zrenjanin) sa prolaznim vremenom od 8, 22″. Prvo mesto pripalo je Kajtazi Martinu (Bačka Palanka) sa prolaznim vremenom ispijanja 4, 91″.

Novčane nagrade obezbedio je Grad Zrenjanin, poklone Jelen pivara, a nagrade je pobednicima uručio direktor Turističke organizacije Zrenjanina Zoran Ljubotina.

Koncert grupe Vrelo

Grupa Vrelo je svojim nastupom, prodornim vokalima i sjajnim scenskim nastupom oduševila publiku na Žitnom trgu! Pogledajte atmosferu sa njihovog nastupa!

Koncert Dejan Petrović BIG Bend

Jedan od najpopularnijih muzičkih sastava u Srbiji i regionu – Dejan Petrović Big bend održali su nezaboravan koncert na Žitnom trgu u okviru 37. Dana piva!

Uvek su rado viđeni izvođači na ovoj tradicionalnoj manifestaciji! Očekivanja publike su zadovoljena nizom hitova koje su odsvirali!