Treći dan – Četvrtak 11.08.

Fotografije zabeležene tokom dana

U okviru manifestacije Dani piva danas su se na različitim lokacijama širom grada odvijali različiti sportski, zabavni, edukativni, gastronomski, dečiji i muzički programi.

Ono što je posebno zanimljivo, u saradnji sa kompanijom PerSu, u Plankiću parkiću se i ove godine održavaju različiti dečiji programi koji iz godine u godinu okupljaju sve više mališana koji se druže, crtaju i igraju u kreativnim radionicama koje su posebno kreiranje za njih i njihov uzrast.

I danas su mnogi posetioci imali pirliku da uživaju u živoj tamburaškoj svirci u Banatskom sokačetu koje se nalazi u Tiršovoj ulici (lokacija gde se nekada nalazila stara velika pijaca).

Fotografije zabeležene u večernjim satima

Zrenjaninska filharmonija, violinista Stefan Milenković i maestro Mikica Jevtić priredili su nezaboravno veče zrenjaninskoj publici na Trgu slobode! Na zaprepašćenje svih posetilaca, organizatori su priredili pravi mali spektal za vreme izvođenja poslednje numere – P.I. Čajkovski „Uvertira 1812, odlomak“ gde su se u jednom trenutku začula crkvena zvona sa katedrale i vatromet iz Gradske bašte.

U isto vreme na Žitnom trgu na bini su se našli Koncert majstori, a publika je igrala i pevala uz dobro poznate hitove stranih i domaćih izvođača! Nakon njih, na binu se pojavila i grupa Bjesovi. Brojni fanovi ovog benda uživali su uz dobro poznate pesme „Kiša“, „Bolje ti“, „Ime“ i mnoge druge.