Usled lošeg vremena koje nas je zadesilo u sredu 25.08. pozivari su danas krenuli iz gradske bašte, pozivajući ljude na manifestaciju Dani piva. Tim povodom sugrađanima je deljeno besplatno pivo kao i program manifestacije. Kako tradicija nalaže, prisutnima se obratio glumac Prvoslav Zakovski sa tradicionalnom zdravicom i poželeo svim posetiocima lep provod.

Tokom celog dana, na teritoriji grada održane su različite sportske, kulturno – umetničke, zabavne i društvene aktivnosti dok su se posetioci u večernjim satima pripremali za odlične muzičke programe. Prvi od njih bio je svakako koncert Zrenjaninske filharmonije pod dirigentskom palicom maestra Aleksandra Kojića i tenora svetskog glasa Bele Mavraka. Koncert je trajao oko 90 minuta tokom kojih su se ređali hitovi latino muzike.

Nakon koncerta Zrenjaninske filharmonije, posetioci su se preselili na Žitni trg gde ih je uveliko zabavljala odlična ekipa Koncert majstora. Njihov nastup bio je veoma energičan što se veoma dopalo zrenjaninskoj publici. Nakon njih, binu je zauzeo poznati pevač Dženan Lončarević koji je atmosferu podigao do usijanja. Zajedno sa publikom, pevač je pevao svoje najpoznatije hitove poput pesama Sve moje ljubavi, Laufer, Kad ostave te svi, Vjerujem u nas i mnoge druge.